De MovieMancave

Een mancave. De plek waar jij je met je vrienden kan terugtrekken, helemaal ingericht naar jouw eigen smaak. Een man heeft nou eenmaal zijn eigen plek nodig om te kunnen relaxen, nadenken en om een drankje of drie te drinken. Eerst had je een letterlijke grot, maar inmiddels ziet dat er een stuk luxer uit. Een plek waar je alleen kunt relaxen en waar je met vrienden nieuwe verhalen deelt en waar herinneringen worden opgehaald. Volgens sommige psychologen is het goed voor het huwelijk als mannen een plek voor zichzelf hebben Steeds meer in opkomst is de MovieManCave; een combinatie van een ontspanningsruimte en een thuisbioscoop waar de man zich in kan terugtrekken uit de dagelijkse stress om even te ontspannen door middel van een film, sport te kijken of videogames te spelen.
Een Mancave kan diverse doeleinden en interieurs hebben. Zo kan een mancave ingericht zijn als hobbyruimte en/of ontspanningsruimte waar je je favoriete hobby in alle rust kunt uitoefenen. Een sportfanaat zal zijn mancave helemaal in de stijl van zijn favoriete club inrichten om vanaf een kleine, zelfgebouwde tribune met vrienden naar wedstrijden op een groot scherm te kijken. De muziekliefhebber zorgt dat de isolatie en akoestiek in zijn mancave tiptop in orde is en heeft er een uitgebreide muziekinstallatie staan. Een filmliefhebber bouwt een thuisbioscoop met professionele beamer/projector, scherm, maar gebruikt de ruimte ook voor ontspanning en vermaak, en het mooiste is dan als de ruimte multifunctioneel is ingericht. Dat kan!

Creëer je eigen Movie Mancave, met de juiste accessoires, meubels en apparatuur. Met de relaxstoelen van Bseated richt jij je je ManCave in als relaxruimte, gameroom, voetbalstadion, concertzaal of thuisbioscoop. Ingelijste oude (of nieuwe) filmposters, een klein podium, sfeervolle tredeverlichting maken het geheel helemaal af.

Neem bijvoorbeeld model Cineseat, verkrijgbaar in meerdere kleuren. Lijkt zo uit de bioscoopzaal te zijn meegelopen naar jouw huis. Deze theaterstoel heeft opklapbare armleggers met bekerhouders. Bestel de CineSeat vanaf €240,- via onze webshop en maak je eigen thuisbioscoop met onze bioscoopstoelen. De Cineseat is de bioscoopstoel die met zijn klapzitting het minst diep is. Deze theaterstoel is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart en in diverse rijen beschikbaar. De bioscoopstoel heeft bekerhouders en opklapbare armleggers. De stoelen kunnen rechtstreeks op een houten of betonnen ondergrond gemonteerd worden. Wil je de stoelen niet aan de vloer monteren, omdat je bijvoorbeeld vloerverwarming hebt, dan is een montage frame leverbaar.

Wil je nog wat meer comfort? De CineHome de Luxe is van uitstekende kwaliteit vanwege zijn mee verende rug. Deze zogenaamde “rocker rug” geeft een extra comfortabele zit in deze bioscoopstoel. Of kies de CineSlider, deze heeft ook een meeverende rug en daarnaast een gelijktijdig mee glijdend zitgedeelte. Deze zogenaamde “sliding” geeft een extra comfortabele zit.

Ga je voor luxe? Dan kies een van de VIP-modellen uit de collectie. Bijvoorbeeld de Black Vulcan. Deze is leverbaar in zwart leder en in elke gewenste opstelling verkrijgbaar. Door zijn zachte zit en brede comfortabele design kom jij voorlopig je thuisbioscoop niet meer uit. Deze VIP-stoel heeft een gekoelde lichtgevende bekerhouder en een USB laadpunt. Met onze extra opties kun je de VIP-stoel helemaal naar wens aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan comfortabele armleggers of een andere kleur. Waarom zou je ooit nog naar de bioscoop gaan als je dit in huis hebt? 😉

Een ander heerlijke stoel om in weg te zakken is de Lizzy. Uiteraard elektrisch verstelbaar met daarnaast ook nog een elektrisch verstelbare hoofdsteun. Lekker onderuit liggen en toch je koppie erbij, handig voor in een kleinere ruimte waar je iets dichter op het scherm zit. De Lizzy is leverbaar in zwart leder en in elke gewenste opstelling verkrijgbaar. Deze VIP-stoel heeft een gekoelde lichtgevende bekerhouder en is te bedienen d.m.v. knoppen aan de binnenzijde van de armlegger. Ook heeft deze stoel een USB-aansluiting. Met onze extra opties kun je de VIP-stoel helemaal naar wens aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan een opklapbare armlegger of een andere kleur.

Natuurlijk ben je er niet met alleen heerlijke stoelen, al kom je er wel een heel eind mee.
Met een goede projector, een homecinema set met bioscoopgeluid en een scherm (een witte muur voldoet ook) maak jij je eigen MovieManCave . Laat je fantasie de vrije loop en richt de ruimte in zoals jij dat wil. Wij kunnen adviseren bij het bouwen van een podium of het maken van een licht/geluid plan. Verder mag jij helemaal losgaan met decoratie, neonverlichting, een bar en tot slot een mooie popcornmachine voor verse popcorn en jouw Movie ervaring thuis is compleet.

Let op de winteractie van bioscoopstoelen.nl; Bij bestelling een of meerdere bioscoopstoelen ontvang je een popcornmachine gratis bij je bestelling! Eenvoudig te gebruiken en in drie minuten heb je een heerlijke snack voor tijdens de film. Hoog tijd dus om te starten met de inrichting van je eigen thuisbioscoop. Dan kunnen de mannenavondjes echt gaan beginnen.​