Home » Bioscoopstoelen » Nieuw

Nieuwe Bioscoopstoelen

Wil je comfortabel kunnen genieten van je favoriete films of series? Dan mogen de theaterstoelen van Bioscoopstoelen.nl absoluut niet ontbreken in je thuisbioscoop. Onze luxe stoelen zijn verkrijgbaar in diverse rijen en meestal direct uit voorraad leverbaar. Of je nu op zoek bent naar een bioscoopstoel met of zonder klapzitting, in ons assortiment vind je altijd wel een passende stoel voor in jouw bioscoop in huis. Wil je meer weten of de stoelen eerst bekijken? Je bent van harte welkom bij ons in de showroom in Bilthoven.

CineSlider

De CineSlider heeft een meeverende rug en gelijktijdig mee glijdend zitgedeelte. Deze zogenaamde “sliding” geeft een extra comfortabele zit. De theaterstoelen zijn leverbaar in de kleuren rood, zwart en blauw. Ze hebben tevens bekerhouders en de armleggers zijn opklapbaar. De CineSlider bioscoopstoelen monteer je heel eenvoudig op een houten of betonnen ondergrond.

CineSlider theaterstoelen

CineComfy klapzitting

De Cinecomfy  bioscoopstoel is net nieuw in onze collectie. De rug heeft een geïntegreerde hoofdsteun. Ook deze bioscoopstoel is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart en in diverse rijen beschikbaar. De bioscoopstoel heeft bekerhouders en opklapbare armleggers. De stoelen kunnen rechtstreeks op een houten of betonnen ondergrond gemonteerd worden.

CineSeat klapzitting

CineHome de Luxe

De CineHome de Luxe is van uitstekende kwaliteit vanwege zijn meeverende rug. Deze zogenaamde “rocker rug” geeft een extra comfortabele zit in deze biscoopstoel. De armleggers zijn opklapbaar en deze theaterstoelen zijn voorzien van bekerhouders. Altijd al een bioscoop in huis willen hebben? Kies dan voor de CineHome de Luxe stoelen.

CineHome de Luxe bioscoopstoelen

CineSeat F vaste zitting

De Cineseat F is gelijk aan de Cinseat maar is aangepast naar een vaste zitting met opklapbare armleggers. De theaterstoelen van deze bioscoopstoelen zijn niet uitklapbaar. De theaterstoelen zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in het rood of zwart.

CineSeat F vaste zitting

CineSeat klapzitting

De Cineseat is de bioscoopstoel die met zijn klapzitting het minst diep is. Deze theaterstoel is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart en in diverse rijen beschikbaar. De bioscoopstoel heeft bekerhouders en opklapbare armleggers. De stoelen kunnen rechtstreeks op een houten of betonnen ondergrond gemonteerd worden.

CineSeat klapzitting
×