Home » Bioscoopstoelen » Nieuw

Nieuwe Bioscoopstoelen

Wil je comfortabel kunnen genieten van je favoriete films of series? Dan mogen de bioscoopstoelen van Bioscoopstoelen.nl absoluut niet ontbreken in je thuisbioscoop. Onze luxe stoelen zijn verkrijgbaar in diverse rijen en meestal direct uit voorraad leverbaar. Of je nu op zoek bent naar een bioscoopstoel met of zonder klapzitting, in ons assortiment vind je altijd wel een passende stoel voor in jouw bioscoop in huis. Wil je meer weten of de stoelen eerst bekijken? Je bent van harte welkom bij ons in de showroom in Bilthoven.

CineSlider

De CineSlider heeft een meeverende rug en gelijktijdig mee glijdend zitgedeelte. Deze zogenaamde “sliding” geeft een extra comfortabele zit. Deze luxe thuisbioscoopstoelen zijn leverbaar in de kleuren donkerrood, rood, zwart en blauw. Ze hebben tevens bekerhouders en de armleggers zijn opklapbaar. De CineSlider bioscoopstoelen monteer je heel eenvoudig op een houten of betonnen ondergrond.

CineSlider luxe thuis bioscoopstoelen

CineComfy klapzitting

De Cinecomfy  bioscoopstoel is net nieuw in onze collectie. De rug heeft een geïntegreerde hoofdsteun. Ook deze bioscoopstoel is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart en in diverse rijen beschikbaar. De bioscoopstoel heeft bekerhouders en opklapbare armleggers. De stoelen kunnen rechtstreeks op een houten of betonnen ondergrond gemonteerd worden.

CineSeat klapzitting