VIP Modellen

Wij leveren naast de standaard collectie bioscoopstoelen ook VIP modellen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een luxe lederen recliner met elektrische bediening? Dan is de Don Vito wellicht wat je zoekt. Dit model is in verschillende opstellingen uit voorraad leverbaar. Heb je speciale wensen met betrekking tot de afwerking of stoffering? Dat kan, er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van stoffering en afwerking. Met onze VIP stoelen maakt u uw mancave of game room compleet. Geniet van je favoriete films en series in onze luxe recliners. Neem contact met ons op voor meer informatie over de VIP stoelen.

Don Vito

De Don Vito heeft er nog een motor bij. De rug -en voetensteun zijn los van elkaar te verstellen. Daarnaast is ook de hoofdsteun elektrisch verstelbaar.

Don Vito recliner tip up armrest out and table

Royal

De Royal recliner. Dit model heeft een manueel verstelbare hoofdsteun. Ook dit model is elektrisch verstelbaar met een enkele of dubbele motor. Dit model kan geleverd worden met een multi cupholder met cooling of een standaard bekerhouder. Je thuisbioscoop compleet maken? Kom dan eens bij ons langs in de showroom om model Royal  te testen.

Model Royal recliner

Titan

Model Titan is uitgerust met drie motoren. Deze Wall Hugger design fauteuil heeft slechts 6 cm afstand van de muur nodig om achterover te leunen. 

Model Titan 2 seat reclined side

Rocker

De Rocker recliner is een oudgediende en al het langste bij ons in de collectie. Uiteraard is ook deze recliner  verstelbaar en leverbaar in meerdere kleuren. De standaarduitvoering is van leder maar eventueel ook in een luxe stof te leveren. De midden armsteun kan voorzien worden van een opbergvak.

Rocker vipseat twin