VIP Modellen

Wij leveren naast de standaard collectie bioscoopstoelen ook VIP modellen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een luxe lederen recliner met elektrische bediening? Dan is de Black Vulcan wellicht wat je zoekt. Ook de Comodo is een VIP uitvoering, deze heeft een beweegbare rug. Beide modellen zijn regelmatig in zwart leder op (beperkte ) voorraad. Heb je speciale wensen met betrekking tot de afwerking of stoffering? Dat kan, er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van stoffering en afwerking. Met onze VIP stoelen maakt u uw mancave of game room compleet. Geniet van je favoriete films en series in onze luxe recliners. Neem contact met ons op voor meer informatie over de VIP stoelen.

Black Vulcan II

De Black Vulcan II is een elektrisch verstelbare recliner uit onze collectie VIP Stoelen. Deze stoel is uitermate geschikt voor in uw mancave of game room. Verschil met de Black Vulcan I is dat deze stoel is uitgevoerd met een dubbele motor. Zowel rug en voetenbank zijn afzonderlijk te bedienen.De Black Vulcan is leverbaar in zwart leder en in elke gewenste opstelling verkrijgbaar.

Black Vulcan custom

Lizzy

De Lizzy is een elektrisch verstelbare recliner met ook nog eens een elektrisch verstelbare hoofdsteun. Deze stoel is uitermate geschikt als je net even wat dichter op het scherm zit en toch voluit wil liggen. De Lizzy is leverbaar in zwart leder en in elke gewenste opstelling verkrijgbaar.

Lizzy Vip

Falcon

De Falcon recliner maakt van een avondje gamen of genieten in je mancave een fantastische ervaring. De comfortabele recliner is verstelbaar en leverbaar in het zwart. De standaarduitvoering is van leder maar eventueel ook in een luxe stof te leveren. Gezellig met vrienden of het gezin kijken naar de nieuwste films? Dan mag de Falcon VIP Stoel zeker niet ontbreken.

Falcon vipseat

Valentine

De Valentine recliner. Ook dit model is electrisch verstelbaar met een enkele motor. Dit model kan geleverd worden met een multi cupholder met cooling of een standaard bekerhouder.  De standaarduitvoering is van leder maar eventueel ook te bestellen in een gestoffeerde uitvoering.  Je thuisbioscoop compleet maken? Kom dan eens bij ons langs in de showroom de de Valentine VIP Stoel te testen.

Valentine vipseat

Rocker

De Rocker recliner is een oudgediende en al het langste bij ons in de collectie. Uiteraard is ook deze recliner  verstelbaar en leverbaar in meerdere kleuren. De standaarduitvoering is van leder maar eventueel ook in een luxe stof te leveren. De midden armsteun kan voorzien worden van een opbergvak. 

Rocker vipseat twin
×

Powered by WhatsApp Chat

×