VIP Modellen

Wij leveren naast de standaard collectie bioscoopstoelen ook VIP modellen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een luxe lederen recliner met elektrische bediening? Dan is de Black Vulcan wellicht wat je zoekt. Ook de Comodo is een VIP uitvoering, deze heeft een beweegbare rug. Beide modellen zijn regelmatig in zwart leder op (beperkte ) voorraad. Heb je speciale wensen met betrekking tot de afwerking of stoffering? Dat kan, er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van stoffering en afwerking. Met onze VIP stoelen maakt u uw mancave of game room compleet. Geniet van je favoriete films en series in onze luxe recliners. Neem contact met ons op voor meer informatie over de VIP stoelen.

Black Vulcan I

De Black Vulcan I is een elektrisch verstelbare recliner uit onze collectie VIP Stoelen. Deze stoel is uitermate geschikt voor in uw mancave of game room. Geniet van een goede actiefilm of maak van een avondje gamen een fantastische ervaring. De Black Vulcan I is leverbaar in zwart leder en in elke gewenste opstelling verkrijgbaar.

Black Vulcan VIP stoel

Black Vulcan II

De Black Vulcan II is een elektrisch verstelbare recliner uit onze collectie VIP Stoelen. Deze stoel is uitermate geschikt voor in uw mancave of game room. Verschil met de Black Vulcan I is dat deze stoel is uitgevoerd met een dubbele motor. Zowel rug en voetenbank zijn afzonderlijk te bedienen.De Black Vulcan is leverbaar in zwart leder en in elke gewenste opstelling verkrijgbaar.

Black Vulcan VIP stoel

Comodo

De Comodo recliner maakt van een avondje gamen of genieten in je mancave een fantastische ervaring. De comfortabele recliner is verstelbaar en leverbaar in het zwart. De standaarduitvoering is van leder maar eventueel ook te bestelling in een stof uitvoering. Gezellig met vrienden of het gezin kijken naar de nieuwste films? Dan mag de Comodo VIP Stoel zeker niet ontbreken.

Comodo recliner