Home » Bioscoopstoelen » Tweedehands

Tweedehands Bioscoopstoelen

Ben je op zoek naar Tweedehands Bioscoopstoelen om een bioscoop in huis te maken? Bij ons ben je aan het juiste adres als het gaat om gebruikte bioscoopstoelen. Wij leveren diverse theaterstoelen die een echte bioscoopervaring thuis creëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van het model CineBlue. Deze tweedehands bioscoopstoelen hebben een blauwe stoffering en in redelijke staat. Ook ons model Elegance is uitermate geschikt om een theaterindeling te maken. Met de rode stoffering en een verrijdbaar onderstel kunt u deze gebruikte bioscoopstoel overal plaatsen.

CineRed

Deze tweedehands bioscoopstoelen hebben we voor de verhuur gebruikt. De stoelen worden ingezet voor bedrijfspresentatie’s en op beurzen. Allen zijn ze nog als nieuw. Ze zijn al gemonteerd en zo op te halen. In sets van twee stoelen op een onderstel en zo te plaatsen in je thuisbios. Mocht je een andere opstelling willen stuur dan even een bericht of bel even.

Cinered bioscoopstoelen 2 zitter rood

CineBlue – uitverkocht

Deze tweedehands bioscoopstoelen hebben een blauwe stoffering en in redelijke staat. Geschikt om een echte thuisbioscoop te creëren. Het model Cineblue heeft een goed werkende klapzitting en is heel eenvoudig te monteren aan de vloer. Deze bioscoopstoelen zijn leverbaar in elke gewenste opstelling maar wees er snel bij want op=op.

CineBlue Theaterstoel Gebruikte Bioscoopstoelen

Elegance theaterstoel- uitverkocht

De Elegance theaterstoel is een prachtig model waarmee je een theaterindeling kunt maken. Deze gebruikte bioscoopstoelen kun je bestellen in sets van 1, 2 of 3 stoelen en hebben een theaterrode stoffering. Vanwege de klapzitting neemt hij weinig ruimte in beslag en is eenvoudig te verplaatsen omdat dit model al is gemonteerd op een verrijdbaar onderstel.

Elegance Theaterstoel Tweedehands Bioscoopstoelen