Creëer je eigen mancave

Droom jij er al jaren van om een eigen mancave te creëren waar je lekker kunt ontspannen na een dagje hard werken? Wij geven je een paar goede tips om je mancave zo goed mogelijk in te richten. Wat je in een mancave neerzet en hoe de inrichting moet zijn is natuurlijk per persoon verschillend. Wil jij bijvoorbeeld lekker een avondje gamen of juist genieten van een goed boek met een glas whisky. Lees onze tips en laat je inspireren.

1. Hang de grootste TV van het huis in je mancave

We beginnen deze lijst met onze tips voor een mancave met de TV. In je mancave moet je kunnen genieten van je favoriete Netflix serie of film. Combineer je mancave met je eigen thuisbioscoop en kies voor een grote televisie. Natuurlijk is het ook belangrijk om te kiezen voor een uitstekende beeldkwaliteit en je televisie moet de juiste opties hebben om je andere apparaten zoals je mobiele telefoon te kunnen koppelen.

2. Kies de grootte van je (mini)bar

Als je lekker aan het ontspannen bent wil je natuurlijk niet steeds naar de keuken lopen om je ijskoude biertje of ander drankje te halen. Zorg er daarom voor dat er altijd een (mini)bar in de ruimte staat. Wil je daarnaast ook avondjes met vrienden doorbrengen dan kun je ervoor kiezen om een grotere bar te plaatsen waar je het volledige assortiment dranken in kwijt kunt. Wil je echt uitpakken zorg dan voor een tap in je bar en geniet optimaal van je avonden in je mancave.

3. De allerbeste sound uit je speakers of soundbar

Wat je ook doet in je mancave het geluid dat uit je speakers komt moet zo goed mogelijk zijn. Tegenwoordig zijn er prachtige geluidsinstallaties van o.a. Bose of Sonos die je kunt koppelen aan je favoriete apparaten d.m.v. Bluetooth. Bedenk voor het plaatsen van de speakers eerst wat de plek is waar jij het meeste tijd doorbrengt. Daarna kun je de speakers plaatsen en het optimale geluid creëren. Heb je genoeg ruimte hang dan ook de nodige discolampen aan het platfond en je zaterdagavond zal nooit meer hetzelfde zijn.

4. Let me entertain you

Normaal zou je er niet zo snel voor kiezen om bijvoorbeeld een flipperkast of een pooltafel in je woonkamer te zetten, maar je mancave kun je helemaal naar wens inrichten. Maak je eigen pokertafel of luister naar je favoriete Elvis muziek uit een gave jukebox. Speel je graag op een spelcomputer? Maak dan van je mancave een echte gameroom en versla je vijand in je favoriete actiegame. Wat je ook doet less is not more!

5. Ga voor het beste zitcomfort

Een van de belangrijkste aspecten om heerlijk te kunnen ontspannen in je mancave is het allerbeste zitcomfort. Natuurlijk mogen daarbij een aantal luxe VIP stoelen niet ontbreken. Kies voor een elektrisch verstelbare recliner en maak gebruik van alle mogelijk opties. Tegenwoordig zijn de VIP stoelen uitgerust met de nieuwste features zoals een USB-aansluiting, comfortabele armleggers en een gekoelde bekerhouder voor je favoriete drankje. Wil je meer weten over de beste VIP stoelen voor het allerbeste zitcomfort? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.